Siirry suoraan sisältöön

GIVERSGAIN, kun antaa, niin saa!

BNI

BNI Turku Tigersin matkassa alusta asti kulkeneena liikekumppanina käsite GiversGain on tullut tutuksi, mikä on kuluneiden yli viiden vuoden aikana tullut todistettua kerta toisensa jälkeen.

Viime vuonna 2021 toimistomme sai Vuoden liikekumppani-diplomin. Kunniaosoituksen perusteina olivat, että Tulevaisuuden Tilitoimisto oli vuonna 2021 tuonut kaikkein eniten vieraita ja kaikkein eniten suosituksia ryhmän toisille liikekumppaneille eli olimme selkäytimeen asti sisäistäneet  mitä tarkoittaa GiversGain.

Vieraitten ja suositusten lisäksi GiversGainia voi toteuttaa muullakin tavoin – kuten tämä tarinamme kertoo;

Syksyllä 2020 saimme tiikereihin uudeksi liikekumppaniksi Samuli Valviston UniqAirista ja ensimmäisessä kahdenkeskisessä liikekumppanitapaamisessa – joita BNi:ssä kutsumme 1-2-1 tapaamisiksi – Samulin kanssa tartuin tilaisuuteen. Samuli kertoi UniqAirin ilmanpuhdistuslaitteesta – sen VTT:n testituloksista ja siitä, kuinka ennen lopullista ostopäätöstä on mahdollisuus saada laite ilmaiseen koekäyttöön.

WWF Green Office -arvojemmekin mukaan pyrimme välttämään pieleen menneitä hankintoja, joten Samulin tarjous oli tilaisuus johon oli pakko tarttua; mahdollisuus kokeilla laitteen toimivuutta juuri omissa toimitiloissamme ennen lopullista ostopäätöstä eli hutiostoksen vaaraa ei ollut.

Ennen Samulin tapaamista olimme toimistolla panostaneet heti maaliskuussa 2020 alkaneen Covid -19 pandemian jälkeen terveysturvallisuuteen; X-Seciltä oli hankittu omilla jaloillaan seisova käsidesilaite ja Printworksiltä työpisteen pisarasuoja. Samulin kertoessa heidän ilmanpuhdistuslaitteensa VTT:n testituloksista tiesin, että kyse on muusta kuin markkinointipuheesta – ja ymmärsin että tämä hankinta voisi sinetöidä sen että riittävän luottavaisin mielin voisimme jatkaa myös asiakkaiden livetapaamisia.

Kahden viikon koekäyttöaikaa ei tarvittu, sillä jo kahden päivän päästä huomasimme Hennan kanssa toimistolla, että toimistomme sisäilman laatu oli parantunut aiemmasta niin paljon, ettemme olleet valmiit palaamaan menneeseen. Mielenkiintoista oli myös tajuta, että ennen laitteen käyttöönottoa emme edes tiedostaneet kuinka toimistomme sisäilman laatu työpäivän aikana heikkeni ennen Uniqin käyttöönottoa.

Nyt lähes puolentoista vuoden Uniq-ilmanpuhdistuslaitteen päivittäisen käytön jälkeen seisomme edelleen sanojemme takana – emme halua paluuta entiseen. Vaikka aikanaan Covid 19 ja sen variantit selätetään, niin ilmanpuhdistuslaite on tullut jäädäkseen. Lue lisää UniQAirille antamastamme referenssistä miksi ja miten yhteinen Uniq-matkamme alkoi.

https://uniqair.fi/sisailmanpuhdistusta-toimistoon/