Siirry suoraan sisältöön

Tietoa yrittäjälle

 • Maaseudun yritysrahoituksen haku on alkanut – katso lisäohjeita webinaarista
  by Juha Kartano on 3.7.2023 at 8:11

  Taloushallintoliitto järjestää webinaarin maaseudun yritystuista ja niiden hakemisesta 16. toukokuuta. Webinaari tähtää taloushallinnon ammattilaisen perustietojen lisäämiseen maaseudun yritysrahoituksesta. Tavoitteena on, että webinaarin myötä tilintoimisto pystyy tuottamaan parantuneella talousneuvonnalla ja ohjaamisella lisäarvoa asiakkaalle osana tilitoimiston palveluja The post Maaseudun yritysrahoituksen haku on alkanut – katso lisäohjeita webinaarista appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.

 • Uudet rahoitusratkaisut – muista tarkistaa korko ja käsittelykulut
  by Juha Kartano on 15.12.2022 at 11:02

  tysten asiakkaitaan tarkistamaan aina erilaisten lainaratkaisujen todellisen vuosikoron ja lainaan liittyvät käsittelymaksut. The post Uudet rahoitusratkaisut – muista tarkistaa korko ja käsittelykulut appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.

 • Yrityksen muistilista: Tärkeät päivämäärät vuodelle 2023
  by Kati Toikka on 9.12.2022 at 11:39

  Kokosimme yrittäjälle ja hänen kirjanpitäjälleen tärkeitä linkkejä, päivämääriä, raja-arvoja ja muistutuksia. Lista päivittyy sitä mukaa, kun uusia lukuja ja päivämääriä julkaistaan. The post Yrityksen muistilista: Tärkeät päivämäärät vuodelle 2023 appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.

 • Miten saat salattua verotietosi
  by Juha Kartano on 28.11.2022 at 11:36

  Joskus käy niin onnellisesti, että yrittäjä saa myytyä yrityksensä ja saa siitä jopa rahaa. Lopullinen raha on usein varattu yrittäjän eläkepäivien tueksi. Meistä jokainen tietää, että eläkevakuutusmaksut on maksettu ehkä hieman niukkoina ja eläkettä ei juurikaan ole. Tuon verotiedon ilmitulo seuraavan syksyn loppukuukausina onkin sitten joillekin yllätys. Jos haluttaisiin keksiä keinoja, joilla tuota ilmiötä estettäisiin, on kekseliäs kirjanpitäjä hahmotellut vaihtoehtoja. The post Miten saat salattua verotietosi appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.

 • Muista nämä määräaikaisissa alv-muutoksissa: sähkön myynti ja henkilökuljetukset
  by Juha Kartano on 25.11.2022 at 8:12

  Sähkön myyntiin sähköön sovellettava arvonlisävero alenee määräaikaisesti 24 prosentista 10 prosenttiin joulukuun ensimmäinen päivä ja on voimassa huhtikuun loppuun 2023. Lisäksi kotimaan henkilökuljetusten arvonlisävero muuttuu nykyisestä 10 prosentista nollaverokannan alaiseksi vuoden 2023 alusta huhtikuun loppuun. The post Muista nämä määräaikaisissa alv-muutoksissa: sähkön myynti ja henkilökuljetukset appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.