Siirry suoraan sisältöön

Palvelupaketti

Tuleva

Tämän palvelupaketin palvelulupauksena on tarjota yrityksellesi avaimet liiketoimintasi tulevaisuuden turvaamiseksi siten, että kasvavat vastuullisuusvelvoitteetkaan eivät horjuta yrityksesi olemassaolon oikeutusta.

Tuleva pähkinänkuoressa

Jo 13-vuotta omalla toimialallaan eturivin suunnannäyttäjänä kulkeneen pk-yrittäjän sparraus ja tuki, jolla sisäistät uudenlaisen tavan olla, johtaa ja yrittää. Tulevaisuuden yrittäjiä ovat ne, jotka projektin sijaan ottavat muutoksen osaksi jatkuvaa liiketoiminnan johtamista.

kokonaisuus
sopivin

Tuleva -paketin taustaa

Tulevaisuuden kaava: faktat + mielikuvitus

Tässä palvelupaketissa ytimessä on yrityksesi liiketoiminnan tulevaisuuden turvaaminen ja asettamiesi liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttaminen kestävän liiketoimintamallin periaattein.

Säännöllisesti – erikseen sovittavin tarkasteluvälein tapaamme yhteisessä työpajassa ja vanhaa viisastani kuunnellen ja mm. SITRAn tulevaisuuskortteja hyödyntäen haastan Sinua kurottamaan kohti Sinua kutsuvaa liiketoimintasi tulevaisuutta.

Yhdistämme voimamme; minä tuon pöytään talouden ja toimintaympäristön faktat  sekä vahvan intuitioni auttaa ja tukea Sinua kohti tavoitteittasi – sinä heittäydyt tulevaisuuden muisteluun sekä mitä jos -kysymyksiini vastailuun. Tätä palvelupakettia hyödyntäen taklaat haasteen, jossa ”juuri tulevaisuus, joka poikkeaa menneestä on se, joka heittää yllätyksellään monet organisaatiot polvilleen”.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Yrittäjä – vastuullisuusmatka on tärkeintä aloittaa tänään eikä huomenna. Ota yhteyttä.